Metro
Metro Nieuws 3 dec 2019 / 13:49 uur

Vrouw faket medische noodsituatie voor betere vliegtuigstoel

In Amerika heeft een vrouw aan boord van een vliegtuig gedaan alsof ze een medisch probleem had. De reden? Ze wilde graag een betere stoel.

Het vliegtuig van American Airlines was onderweg van Pensacola naar Miami, beiden gelegen in de staat Florida. Kort na het opstijgen vroeg de vrouw aan het cabinepersoneel of zij een grotere stoel kon krijgen. Toen haar werd medegedeeld dat het allemaal dezelfde stoelen waren, deed de vrouw alsof ze een medisch noodgeval had.

Vliegtuig keert om

De Washington Post meldt dat het slechts tot gevolg had dat het vliegtuig rechtsomkeert maakte om terug te keren naar het vliegveld vanwaar het zojuist vertrokken was. Daar waren inmiddels politie en medische hulpdiensten uitgerukt. Alle passagiers verlieten het vliegtuig, de vrouw weigerde echter.

Mentale toestand

Nadat de politie haar ervan wist te overtuigen het vliegtuig te verlaten, werd ze meegenomen naar het bureau omdat ze ‘bepaalde dingen’ had gezegd. Volgens de politie was het vanwege haar mentale toestand noodzakelijk haar tijdelijk vast te zetten.

De vrouw is inmiddels weer vrijgelaten en naar huis. Ze wordt niet verder vervolgd. Of American Airlines nog stappen gaat ondernemen is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw faket medische noodsituatie voor betere vliegtuigstoel
Sluiten