Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 14 dec 2019 / 08:39 uur

Vermiste moeder en zoon gevonden na Amber Alert

De 26-jarige vrouw en haar zoontje van een jaar uit Ede die werden vermist, zijn na een Amber Alert in goede gezondheid aangetroffen. Dat meldt de politie zaterdag.

Agenten vonden moeder en kind na een tip in een hotel in het Duitse Düsseldorf.

De moeder is aangehouden voor, zoals dat heet, onttrekking aan het gezag. Haar precieze rol wordt volgens de politie nog onderzocht. Het jongetje en zijn moeder krijgen nu de hulp en aandacht die nodig is, aldus de politie. In verband met de privacy worden verder geen mededelingen gedaan.

Veiligheid

De politie gaf vrijdagavond een Amber Alert uit omdat er zorgen waren over de veiligheid van moeder en kind. Ze waren met onbekende bestemming uit Ede vertrokken en werden vrijdagochtend voor het laatst gezien in Utrecht. Na het verspreiden van het Amber Alert kwamen er tientallen tips binnen. In de loop van vrijdagnacht kreeg de politie de tip dat moeder en zoon in het hotel in Düsseldorf waren gezien.

Reageer op artikel:
Vermiste moeder en zoon gevonden na Amber Alert
Sluiten