Metro
Metro Nieuws 31 dec 2019 / 07:45 uur

Toch nieuw seizoen Temptation Island?

Komt er toch nog een nieuw seizoen van Temptation Island? Er zou hoop zijn voor eens zo populaire format. 

RTL besloot na het fiasco dat ‘De Villa’ heette, dergelijke programma’s volledig van de buis te halen. In ‘De Villa’ werd grensoverschrijdend gedrag vertoond: beelden van een aanranding werden door de zender gewoon uitgezonden. Een deelneemster ging, na een avondje flink drinken, slapen. Een andere kandidaat besloot op haar te gaan liggen en liet weten „bloedje geil" te zijn.

Na hevige kritiek van kijkers werd het programma na vier afleveringen van de buis gehaald. Kort daarna maakte RTL-directeur Peter van der Vorst bekend tot nader order alle realityprogramma’s op te schorten.

Veilig voelen

Nu klinkt er toch een ander geluid bij de directie, schrijft het Belgische Nieuwsblad„We zijn ervan overtuigd dat je dit soort programma’s kunt blijven maken. Mensen moeten zich alleen volledig veilig voelen. Voor, tijdens én na de opnames”, laat RTL weten.

Een nieuw seizoen van Temptation Island was sowieso al opgenomen, maar het uitzenden werd tot nog toe tegengehouden. Wanneer het dan wel eventueel uitgezonden zou worden, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toch nieuw seizoen Temptation Island?
Sluiten