Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 13 dec 2019 / 07:12 uur

Metro is vandaag in een extra feestelijk jasje

Heb is bijna feest en daarom staat de Metro van vrijdag 13 december helemaal in het teken van de Decembergekte. Heb jij ‘m al gelezen?

In de dubbeldikke feesteditie besteden we aandacht aan kerst, oudejaarsavond en alles wat daarbij komt kijken. We hebben onder andere Nederlanders gevraagd wat kerst voor hen betekent, gingen langs bij de voedselbank, geven we je mode- (de pofmouw is terug!) en etiquettetips (tik níet met je bestek op het glas om een toost uit te brengen) en je kunt ook nog je jaarhoroscoop checken.

Home Alone en kerstfans

Ook bespreken we het eeuwig terugkerende fenomeen van kerstfilmhit Home Alone en gingen we langs bij kerstfan en blogger Christmaholic, Saskia de Laat, bij wie het hele jaar in het teken staat van kerst.

Vergeet de Metro dus zo vlak voor het weekend niet uit de bakken te grissen, of lees ‘m hier online. Veel leesplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Metro is vandaag in een extra feestelijk jasje
Sluiten