Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 18 dec 2019

Lees de Metro van 19 december vast online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen lees je onder meer over de boeren die wederom massaal de straat opgingen en gaan we in op de vraag wat hun protest zo sterk maken.

Verder staan we stil bij ‘normale’ tv. Daar kijken we nog steeds graag naar, wel gaan we voorzichtig steeds meer streamen. Volgens Joep Schaper, onderzoeker bij het Sociaal en Cultureel Planbureau, blijven mensen vaste patronen houden in hun mediagebruik.

Tot slot schrijven we over de opkomst van neobanken. Steeds meer Nederlanders hebben namelijk een extra bankrekening. Maar zijn dit soort nieuwe banken wel te vertrouwen?

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 19 december vast online
Sluiten