Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 31 dec 2019 / 13:44 uur

Kraaienpoten neergelegd bij Haagse brandweerkazerne

Voor de poorten van een Haagse brandweerkazerne zijn kraaienpoten neergelegd. Als een wegrijdende brandweerwagen daar overheen rijdt, bestaat het risico dat de banden lek raken.

„Of je nou bij de ambulance, brandweer, politie of de eerste hulp werkt, iedereen geeft zijn vrije tijd op, niemand daar zit vanavond thuis met vrienden en familie oliebollen te eten, ze zijn allemaal aan het helpen. Als je dat gaat dwarsbomen, is dat volstrekt verwerpelijk”, laat de gemeente weten na een bericht in De Telegraaf.

Om welke kazerne het gaat, is niet bekend. De brandweer wil nog niet op het incident ingaan. Het is niet bekend of er mensen zijn opgepakt.

Vuurwerkbom

Jaarwisselingen in Den Haag verlopen vaak onrustig. De afgelopen weken zijn er veel opstootjes, omdat de gemeente geen toestemming heeft gegeven voor jaarlijkse vreugdevuren.

Begin december gooide iemand een vuurwerkbom onder een politiebus in de wijk Duindorp. In het busje zaten zeven agenten. Een van hen liep blijvende gehoorschade op. Een 38-jarige man werd daar maandag voor opgepakt. Ook in de buurten Scheveningen en Laak is het onrustig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kraaienpoten neergelegd bij Haagse brandweerkazerne
Sluiten