Metro
Metro Nieuws 26 dec 2019 / 13:45 uur

Kerstman gaat kopje onder in Seoel

Bezoekers van het COEX Aquarium in Seoel in Zuid-Korea, werden onlangs verrast door een optreden van een duiker in een Kerstmanpak.

Hij trad tijdens een kerstshow voor hen op in de Underwater Zoo. Het werd een verbluffende show met andere acteurs verkleed als rendieren en dansers die ongelooflijke onder water- capriolen uithaalden.

Kerstman gaat kopje onder in Seoel

40.000 dieren

Het COEX Aquarium is een van de grootste aquaria van Zuid-Korea waarin je meer dan 40.000 dieren van meer dan 650 verschillende soorten kunt zien. De faciliteit beschikt over negentig ‘tentoonstellingsbakken’ verdeeld over veertien ‘ontdekkingszones’ en zes themagebieden. Het aquarium bevindt zich in het COEX-winkelcentrum, dat onderdeel is van het grote COEX Conventie- & Tentoonstellingscentrum. Geniet van de plaatjes.

Kerstman gaat kopje onder in Seoel
Kerstman gaat kopje onder in Seoel
Reageer op artikel:
Kerstman gaat kopje onder in Seoel
Sluiten