Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 29 dec 2019

In Heino straalt een paragnost je Oudejaarslot in voor extra geluk

Nu kerst achter de rug is, is het tijd voor de volgende traditie: de eindejaarstrekking van de Staatsloterij. Alle hoop is gericht op hoofdprijs van maar liefst 30 miljoen en om die prijs in de wacht te slepen, willen mensen best wat extra’s doen.

Zo bleek deze week al uit onderzoek van de Staatsloterij dat een op de tien Overijsselaars wel eens tegen zijn Oudejaarslot praat voor wat extra geluk en in Flevoland kust twaalf procent van de mensen die meespelen zijn lot in de hoop die dikke hoofdprijs te winnen.

Paragnost

Maar in Heino gaan ze nog een stapje verder. Bij winkel de ‘Smulbaai’ staat er de komende dagen namelijk een paragnost in de zaak om de Oudejaarsloten extra geluk in te stralen.

In een reportage van RTV Oost is te zien hoe paragnost Carolien Jonkman de klanten extra winkansen probeert mee te geven, tenminste als ze dat graag willen.

Een beetje extra

Jonkman staat er op uitnodiging van eigenaar John van der Vegt, die ieder jaar een beetje extra probeert te doen voor zijn klanten. Dit jaar probeert hij dat op spiritueel vlak. „Ik doe eigenlijk wat ik altijd doe en dat is dat je twee lagen of lijntjes met elkaar verbindt. Je koppelt de klant aan zijn lot en ja, daar kan zomaar wat uitkomen”, legt Jonkman uit aan RTV Oost.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
In Heino straalt een paragnost je Oudejaarslot in voor extra geluk
Sluiten