Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 24 dec 2019

In 2020 meer ‘wijnen, wijnen, wijnen’ met de familie Meiland

Goed nieuws voor fans van het programma Chateau Meiland. Het ‘wijnen, wijnen, wijnen’ zal ook in het volgende jaar doorgaan. 

Martien Meiland liet dinsdagochtend in de uitzending bij Radio 538 weten dat SBS6 in 2020 een nieuw seizoen gaat uitzenden.

Ook in het nieuwe seizoen zal de familie Meiland zich bezighouden met een verbouwing. „Wij hebben toch nog een heel huis hier op het terrein staan. Daar zit inmiddels wel een dak op, heel mooi,  maar dat hele huis moeten we gaan verbouwen”, zei Meiland tegen radiopresentator Wietze de Jager.

Weer bijgetankt

„We willen eventjes wachten tot januari en dan gaan we met volle moed de hamer en koevoet en alles er weer bij pakken. We zijn even op vakantie geweest, dus we zijn weer helemaal bijgetankt.”

Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn. „Daar hou ik me helemaal niet mee bezig. Ik weet wel dat het doorgaat.”

Dinsdagavond is Kerst op Chateau Meiland te zien op SBS6. Op dezelfde zender kun je op 30 december kijken naar Het beste van Chateau Meiland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
In 2020 meer ‘wijnen, wijnen, wijnen’ met de familie Meiland
Sluiten