Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 20 dec 2019 / 15:08 uur

Geen schadevergoeding voor ‘huwelijksnacht met Hazes’

Bridget Maasland krijgt géén schadevergoeding van 7500 euro en rectificatie van een artikel van Privé. Daarin werd beweerd dat ze in 2014 een ‘huwelijksnacht beleefde’ met André Hazes.

Maasland had een zaak tegen Privé aangespannen, maar vrijdag maakte de rechtbank in Amsterdam bekend dat ze de zaak heeft verloren.

Privé schreef recent dat de presentatrice en de zanger vijf jaar geleden op de bruiloft van Patty Brard het bed hebben gedeeld. Maasland en Hazes zijn sinds vorige maand officieel een stel.

Volgens Maasland is er niets waar van de roddel en is er op de bewuste bruiloft enkel gezoend. Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds baseert zijn verhaal op meerdere bronnen, die Hazes en Maasland in innige poses zouden hebben gespot op het showbizzhuwelijk.

Hoewel de rechter het artikel een inbreuk op de privacy achtte, vond hij het ook aannemelijk dat er, gelet op de vijf schriftelijke verklaringen, meer aan de hand was dan alleen een heftige zoen.

Affaire

De relatie tussen Maasland en Hazes kwam niet al te soepel van de grond. De eerdere relatie van de zanger, met Monique Westenberg, eindigde behoorlijk explosief met beschuldigingen dat Hazes een affaire zou hebben gehad met Maasland. De zanger zei eerder dat daar niets van waar is en de relatie met Westenberg al over was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geen schadevergoeding voor ‘huwelijksnacht met Hazes’
Sluiten