Metro
Metro Nieuws 13 dec 2019 / 09:59 uur

Edwin Evers tijdelijk weer terug op de radio

Radiolegende Edwin Evers is maandag weer even terug op de radio. Hij zal een week lang in de middag de Top 4000 op Radio 10 presenteren.

Dat vertelde de radio-dj aan Gerard Ekdom in Ekdom in de Morgen. Ekdom had Evers eind november al gevraagd om mee te doen met de Top 4000. „Gerard overviel me een tijdje geleden een beetje met zijn vraag, maar ik vind het een leuk en spontaan idee”, zei Evers.

„Ik heb de Top 4000 de afgelopen jaren al gevolgd en ik heb wel iets met een hitlijst waarin zo’n beetje alle gave pophits van de afgelopen vijftig jaar te horen zijn! Ik kijk ernaar uit om volgende week voor één keer deze lijst te presenteren op Radio 10."

Geen grap

Evers doet het overigens niet alleen. Zijn vaste nieuwslezer Henk Blok is ook van de partij, en daar is ‘ie heel blij mee. „Is het al 1 april? Nee, het is geen grap, het is echt waar: EDWIN EVERS weer op de RADIO", schrijft Blok op Twitter. „Wat een eer en genoegen om daar bij te mogen zijn!"

Op het platform stroomden de eerste positieve reacties op de (tijdelijke) terugkeer ook al binnen.

Vorig jaar stopte Evers na 21 jaar met zijn ochtendshow Evers Staat Op. Met een marathonuitzending van twaalf uur lang nam hij afscheid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Edwin Evers tijdelijk weer terug op de radio
Sluiten