Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 12 dec 2019
Leestijd: 1 minuut

Alle kaarten voor Songfestival in eerste ronde uitverkocht

Alle kaarten voor shows tijdens het Eurovisie Songfestival die donderdagmiddag in de verkoop gingen, zijn uitverkocht. Dat laat de organisatie via Twitter weten.

Het is enorm druk geweest: er stonden 80.000 mensen in de wachtrij met meer dan 200.000 schermen open”, aldus de organisatie.

Meerdere verkooprondes

De kaarten voor de eerste en tweede halve finale en de finale gingen donderdagmiddag om 12.00 uur voor het eerst in de verkoop. Voor wie het vandaag niet lukte om kaarten te scoren: niet getreurd, want in januari en maart zijn er nog twee verkooprondes.

In totaal kunnen er zo’n 65.000 mensen bij de in totaal negen shows aanwezig zijn. Bij zowel de halve finales als de finale vindt er een juryshow, een familieshow en een liveshow plaats. Het is niet duidelijk hoeveel kaarten er donderdag in de verkoop gingen.

De organisatie waarschuwt voor kaartverkoop op internet buiten de officiële kanalen om. Er zijn namelijk nog geen officiële kaarten uitgegeven. „Alles wat nu via verschillende kanalen wordt aangeboden is nep. Koop deze dus niet", twittert de organisatie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.