Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 10 nov 2019 / 14:06 uur

Oplettende kijker redt leven presentatrice

Een oplettende kijker heeft deze week misschien wel het leven gered van een Australische journaliste. Wendy McCoy was een programma aan het kijken dat werd gepresenteerd door Antoinette Lattouf, toen het haar opviel dat er iets mis leek met de presentatrice.

Bij de tv-zender waar ze presenteerde kwam toen vrij snel een bezorgd berichtje binnen van de oplettende McCoy.

Vreemde knobbel

„Heeft Antoinette Lattouf al eens naar haar schildklier laten kijken? Ik ben geen betweter of trol, maar gewoon bezorgd over wat ik op tv zag vandaag", schreef McCoy. Ze zei daarbij dat ze geen dokter was, maar de knobbel in de hals van de journaliste deed haar direct denken aan een vriend van haar die een cyste had. „Ik werd bezorgd en vond dat ik iets moest zeggen", aldus McCoy.

Adamsappel

Lattouf was zo blij met de hulp van McCoy, dat ze het verhaal en beelden van de show op haar Instagram plaatste. De journaliste bekeek de beelden namelijk zelf ook terug, en zag toen ook de grote knobbel in haar nek zitten. „Ik schrok een beetje van de feedback, maar het werd gedaan uit oprechte bezorgdheid. Als ik naar deze foto’s kijk, ziet mijn schildklier er behoorlijk uitgesproken uit!", schrijft ze op Instagram.

De familie van de journaliste heeft een verleden met schildklierkanker, dus besloot ze zich te laten onderzoeken. Het bleek een grote cyste te zijn waar ze voor moet worden geopereerd. De cyste net boven de stembanden is namelijk kwaadaardig en kan slechte invloed hebben op haar vermogen tot ademen, praten en slikken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Oplettende kijker redt leven presentatrice
Sluiten