Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 14 nov 2019 / 12:39 uur

Netflix en Nickelodeon werken samen voor spin-off Spongebob

Zijn jullie er klaar voor kinderen? Nickelodeon en Netflix hebben de handen ineen geslagen voor een exclusieve spin-off van ’s werelds meest geliefde spons. 

De seriegiganten hebben voor meerdere jaren een samenwerkingscontract getekend. Nickelodeon gaat naast de spin-off nieuwe films en series maken voor de streamingdienst, op basis van bestaande personages.

Octo Tentakel

De spin-off van SpongeBob zou draaien om Octo Tentakel, oftewel Squidward, de eeuwig chagrijnige buurman van SpongeBob die als kassier werkt bij de Krokante Krab. Dat laten twee anonieme bronnen weten aan The New York Times

Met Disney+ hebben zowel Nickelodeon als Netflix er een pittige concurrent bij. De samenwerking zou hier tegengeluid aan bieden. Aan het contract zou een prijskaartje van omgerekend ruim 180 miljoen euro hangen.

Reageer op artikel:
Netflix en Nickelodeon werken samen voor spin-off Spongebob
Sluiten