Metro
Metro Nieuws 20 nov 2019 / 13:41 uur

Metro zoekt een redactiestagiair(e)!

Metro is op zoek naar een creatieve en enthousiaste redactiestagiair(e). Volg jij het nieuws op de voet en begrijp je wanneer een verhaal nieuws is? Dan zoeken wij jou!

Metro is het enige gratis dagblad van ons land. We voorzien dagelijks zo’n 750.000 reizigers van het laatste nieuws op het gebied van binnenland, sport, lifestyle en meer. Daarnaast heeft onze site metronieuws.nl maandelijks 1,6 miljoen bezoekers.

Wat ga je doen?
Als redactiestagiair(e) schrijf je voor zowel metronieuws.nl als de krant. Je draagt onderwerpen aan in de redactievergadering, brainstormt, belt, gaat op pad en werkt verhalen uit.

Wie ben jij?
Je bent nieuwsgierig, initiatiefrijk, enthousiast en wilt bovenal graag leren. Het is fijn als je eerder stage hebt gelopen of werkervaring hebt opgedaan op een nieuwsredactie.

Daarnaast studeer je journalistiek of een andere relevante opleiding en sta je je volledige stage ingeschreven bij een hbo- of wo-opleiding. Stages bij Metro duren altijd minimaal drie maanden en je krijgt uiteraard een stagevergoeding.

Waar wacht je nog op?
Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust aan Amarins de Boer via [email protected]. Solliciteren kan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Metro zoekt een redactiestagiair(e)!
Sluiten