Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 20 mei 2020
Leestijd: 1 minuut

Metro zoekt een redactiestagiair(e)!

Metro is op zoek naar een creatieve en enthousiaste redactiestagiair(e). Volg jij het nieuws op de voet en begrijp je wanneer een verhaal nieuws is? Dan zoeken wij jou!

Metro is het gratis nieuwsmerk dat verbazing, verwondering, vertedering wekt of een glimlach losmaakt. Maandelijks ontvangen we miljoenen bezoekers die we voorzien van het laatste (opvallende) nieuws.

Wat ga je doen?
Als redactiestagiair(e) schrijf je voor Metronieuws.nl. Je draagt onderwerpen aan in de redactievergadering, brainstormt, belt, gaat op pad en werkt verhalen uit. Daarnaast help je mee onze socialmediakanalen up-to-date te houden.

Wie ben jij?
Je bent nieuwsgierig, initiatiefrijk, enthousiast en wilt bovenal graag leren. Het is fijn als je eerder stage hebt gelopen of werkervaring hebt opgedaan op een nieuwsredactie.

Daarnaast studeer je journalistiek of een andere relevante opleiding en sta je je volledige stage ingeschreven bij een hbo- of wo-opleiding. Stages bij Metro duren altijd minimaal drie maanden en je krijgt uiteraard een stagevergoeding.

Waar wacht je nog op?
Solliciteren kan door een mail te sturen naar redactiechef Amarins de Boer via [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.