Metro
Metro Nieuws 2 nov 2019 / 08:40 uur

Meisje (2) zwaargewond door flesje feestganger

Een 2-jarig meisje is in Duitsland zwaargewond geraakt toen ze in een station werd getroffen door een fles die uit een voorbijrijdende partytrein werd geslingerd.

De peuter verkeerde zaterdagochtend nog in levensgevaar, maar dat is na een operatie gelukkig niet meer het geval. Volgens de politie is haar toestand nu stabiel, aldus Duitse media.

Het incident was in het station van de plaats Kamen bij Dortmund (Noordrijn-Westfalen). De vader kwam met zijn dochtertje op de arm het perron op lopen toen het kind op het hoofd werd geraakt door de fles.

Lege whiskyfles

Het gaat volgens lokale media waarschijnlijk om een lege whiskyfles die uit de partytrein werd gegooid. In de trein werd muziek gedraaid en feest gevierd.

De politie was zaterdag nog op zoek naar de dader. Niemand reageerde op een oproep van de onderzoekers aan de dader om zich te melden. Na urenlang oponthoud mocht de trein daarna verder naar Norderney maar van een feeststemming was geen sprake meer. De passagiers zullen later opnieuw door de politie worden gehoord.

Reageer op artikel:
Meisje (2) zwaargewond door flesje feestganger
Sluiten