Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 15 nov 2019 / 12:59 uur

Geen bivakmutsen en drones bij intocht Sint

Apeldoorn heeft het deel van het centrum waar zaterdag de intocht van Sinterklaas plaatsheeft aangewezen als evenemententerrein. Op dat terrein gelden regels, zoals een verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding, een verbod op drones en een verbod op het zonder toestemming uitdelen van flyers.

De maatregelen zijn volgens de gemeente nodig voor ‘een veilig verloop van de intocht’. Er is overleg over geweest met de politie en andere hulpdiensten.

Toegangspoortjes

Rond het tijdelijke evenemententerrein staan veertien toegangspoortjes. Wapens of voorwerpen die als wapen gebruikt zouden kunnen worden, worden in beslag genomen. Bezoekers mogen wel een rugzak dragen, maar mogen die niet in de buurt van de route op de grond zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geen bivakmutsen en drones bij intocht Sint
Sluiten