Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 23 nov 2019 / 09:17 uur

Geboren racemonster: hond rijdt uur lang rondjes in auto

Een hond in de Amerikaanse staat Florida heeft een uur lang rondjes gereden in de auto van zijn baasje. En dat liep nog wonderbaarlijk goed af. 

De hond reed in de stad Port St. Lucie een brievenbus omver en de auto raakte beschadigd, verder is het avontuur goed afgelopen, schrijven Amerikaanse media.

Auto uitgestapt

Het ras van hond Max is niet bekendgemaakt. Hij kwam alleen in de auto te zitten toen zijn baasje, die anoniem wenst te blijven, zijn auto uitstapte na een verkeerde afslag. De hond heeft toen waarschijnlijk de versnellingspook op ‘drive’ gezet, waarna de auto langzaam rondjes begon te rijden.

De sleutel zat nog in het slot van de auto, waardoor de eigenaar was buitengesloten. Ook een reservesleutel mocht niet baten, de batterij daarvan was leeg. Agenten, die na een uur ter plekke kwamen, wisten de autodeur wel te openen. De hond sprong direct opgewekt uit de auto.

Beter dan baasje?

Een vrouw die in de straat woont zag het gebeuren en zegt in lokale media dat ze versteld stond toen de hond uit de auto sprong. „Ze moeten hem een rijbewijs geven, hij rijdt beter dan veel mensen."

Oordeel zelf:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Geboren racemonster: hond rijdt uur lang rondjes in auto
Sluiten