Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 23 nov 2019 / 08:30 uur

Dutch Comic Con weer van start in Utrecht

Gamefanaten, stripliefhebbers en fantasy-giganten kunnen dit weekend weer hun hart ophalen op de Dutch Comic Con in de Utrechtse Jaarbeurs. 

Voor de fans is er zaterdag en zondag weer veel te doen: zo kunnen er tattoos worden gezet, kun je geschminkt worden, zijn er bouwpakketten en kunnen er films worden gekeken. Ook zijn er veel acteurs, illustratoren, schrijvers, kostuummakers en stemacteurs aanwezig op het evenement.

The Walking Dead

Uit onder meer The 100, The Walking Dead, Sharknado en Harry Potter zijn spelers aanwezig. Onder de ongeveer 35.000 bezoekers zijn er veel die in cosplay komen. Er zijn daarom ook wedstrijden en catwalkshows gepland.

Wel moeten de bezoekers die deze achtste editie in kostuum gaan, opletten op de regels voor het dragen van nepwapens. De organisatie waarschuwt ook de buitenlandse bezoekers dat de Nederlandse wapenwet van toepassing is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Dutch Comic Con weer van start in Utrecht
Sluiten