Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 nov 2019

Arrestaties bij onderzoek naar drugslab

Bij een onderzoek naar een cocaïnewasserij op een bedrijventerrein in Sint Willebrord (Noord-Brabant) heeft de politie maandag zes mannen aangehouden.

De mannen zijn in de leeftijd van 29 tot en met 58 jaar. Enkelen van hen hebben geen vaste woon- of verblijfsplaats. De politie heeft ook een grote hoeveelheid cocaïne aangetroffen op het bedrijventerrein.

Vreemde lucht

De gemeente kreeg een melding dat er een vreemde lucht hing, waarna de brandweer onderzoek deed in een loods. De brandweer vond in het oppervlaktewater drugsresten en in de loods werd een cocaïnewasserij ontdekt. Daarop is de politie ingeschakeld.

Ontmanteling

Tijdens het onderzoek trof de politie de zes verdachten aan op het terrein, die zich probeerden te verschuilen. Ze zijn meegenomen voor verhoor. Het onderzoek loopt nog. De politie is nog geruime tijd bezig met de ontmanteling van de cocaïnewasserij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Arrestaties bij onderzoek naar drugslab
Sluiten