Metro
Metro Nieuws 26 nov 2019 / 11:14 uur

Amerikaans bedrijf zoekt wiettester

Een Amerikaanse vergelijkingssite voor wietproducten is op zoek naar een professionele tester. Ja, dat lees je goed. Voor een salaris van 3000 dollar (2725 euro) per maand wordt van je verwacht dat je thuis producten uitprobeert.

Het bedrijf benadrukt op haar website dat het gaat om een serieuze baan, met serieuze verantwoordelijkheden. „Deze baan is 100 procent echt en het is een belangrijke functie, die meer inhoudt dan betaald blowen.”

Thuis uitproberen

Uit de vacature blijkt dat het niet alleen gaat om het gebruiken van medische marihuana, maar ook om het beschrijven van het product en de ervaringen. Een goede kennis van wiet, de werkzame stof CBD en het effect daarvan op het menselijk brein en lichaam is daarom een vereiste.

De functie mag vanuit huis worden uitgeoefend. Als tester krijg je vervolgens iedere maand een doos producten van verschillende fabrikanten toegestuurd met daarin nieuw ontwikkelde wietsoorten. Denk aan snoepjes met wietextract en CBD-oliën.

Fysiek fit

Afhankelijk van je ervaring en vaardigheden kan de nieuwe tester rekenen op een salaris van maximaal 3000 dollar (bijna 2725 euro) per maand. Daarnaast komen de testproducten voor rekening van het bedrijf.

Wil je in aanmerking komen voor de functie dan moet je minimaal 18 jaar oud zijn en fysiek fit zijn. Dagelijks wiet roken kan namelijk nogal een aanslag op je lichaam zijn. Mocht je geïnteresseerd zijn dan moeten we je helaas teleurstellen: alleen sollicitanten uit Amerika en Canada komen in aanmerking, en dan alleen de inwoners van staten waar het gebruik van medische marihuana legaal is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Amerikaans bedrijf zoekt wiettester
Sluiten