Metro
Metro Nieuws 27 okt 2019 / 14:39 uur

Vrouw (89) rijdt met auto in sloot en zit 18 uur vast

Een 89-jarige vrouw heeft hoogstwaarschijnlijk achttien uur vastgezeten in haar auto. Deze auto lag deels in een sloot langs de afrit van de A59 bij het Brabantse Dussen. De vrouw werd zondag tegen het middaguur gevonden.

Vanaf de weg niet te zien

Een medewerker van de Wegenwacht had de politie op het voertuig, dat half in het water lag, geattendeerd. Vanaf de weg was de auto niet te zien, dat schrijft Omroep Brabant.

De vrouw maakt het goed, zegt de politie. Ze gaf zelf aan rond 18.00 uur zaterdagmiddag van de weg te zijn geraakt.

Geen kracht

De vrouw had niet bekneld gezeten maar vond zelf niet de kracht om uit haar auto te komen. Ze is rond het middaguur uit haar auto gehaald en naar het ziekenhuis gebracht, maar volgens de politie was ze niet ernstig gewond. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en heeft voor de zekerheid het rijbewijs van de vrouw tijdelijk ingetrokken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw (89) rijdt met auto in sloot en zit 18 uur vast
Sluiten