Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 1 okt 2019 / 09:50 uur

Vierde seizoen van Stranger Things is een feit

Ben je nog aan het afkicken van Stranger Things, waarvan het laatste seizoen drie maanden geleden op Netflix stond? Dan hebben we goed nieuws voor je. 

Het vierde seizoen van de serie is dinsdag bevestigd door de streamingdienst. De broertjes Duffer, de makers van de populaire serie, zouden een ‘deal van negen cijfers’ hebben gesloten met Netflix.

Nog geen datum

Dat schrijft The Hollywood Reporter. Matt en Ross Duffer zouden met de deal voor meerdere jaren aan de streamingdienst gebonden zijn. De broers gaan ook aan de slag met andere series en films voor de dienst. Wanneer het vierde seizoen precies uitkomt, is nog niet bekend.

Netflix is blij met de gesloten deal. „Wereldwijd hebben de broers kijkers gefascineerd met Stranger Things. We kunnen niet wachten om te zien wat de gebroeders Duffers in petto hebben als ze uit de wereld van de Upside Down stappen.”

Stranger Things wordt gezien als de populairste serie op Netflix. Niet gek dat er achttien Emmy-nominaties volgden -waarvan er vijf werden gewonnen- en een enorme lijn met merchandising.

Joe Keery Secret Handshake GIF by Stranger Things - Find & Share on GIPHY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vierde seizoen van Stranger Things is een feit
Sluiten