Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 5 okt 2019 / 12:45 uur

Twee Nederlandse vrouwen aangehouden wegens vermissing Belg

De politie heeft in Steenbergen (Noord-Brabant) twee vrouwen van 18 en 39 jaar aangehouden in verband met een onderzoek naar de verdwijning van een man uit het Belgische Zoersel. Een woning en een loods in Steenbergen worden onderzocht.

Mogelijk ernstig misdrijf

De politie werkt nauw samen met haar collega’s uit België. Volgens een woordvoerder van de politie in Noord-Brabant ligt er “een lijntje naar Nederland”. Het Laatste Nieuws meldt dat het om de 56-jarige belg Johan Van Der Heyden gaat en moet er rekening worden gehouden met een ernstig misdrijf.

De Belg is voor het laatst op 2 juni gezien. Volgens de Belgische politie verliet hij die avond zijn woning in zijn auto. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Reageer op artikel:
Twee Nederlandse vrouwen aangehouden wegens vermissing Belg
Sluiten