Metro
Metro Nieuws 21 okt 2019 / 20:26 uur

Sue zwanger van 22ste kind

Waar de ene ouder al snel zijn handen vol heeft aan überhaupt meer dan één kind, krijgen de Engelse Sue Radford (44) en haar man Noel (48) er maar geen genoeg van. Sue is namelijk in verwachting van haar 22e kindje. Ja, dat lees je goed!

Op hun populaire Youtubekanaal The Radford Family toont het stel bewijs: een echo. Sue is momenteel vijftien weken zwanger en hoopt binnenkort te kunnen vertellen of ze een jongetje of een meisje verwachten. Als het een meisje wordt, heeft het stel elf jongens en elf meisjes.

Inkomsten

Het echtpaar laat weten dat zij vinden dat de Engelse belastingbetaler niet hoeft op te draaien voor hun kroost. Ze krijgen slechts achthonderd euro aan kinderbijslag per maand en leven verder van de inkomsten die Noel verkrijgt uit de bakkerij die hij runt.

Het lijkt erop dat de bakkerij goed loopt. Het gezin ging namelijk met zijn allen op vakantie naar Florida. Verder wordt er zo’n vierhonderd euro per week uitgegeven aan voedsel. Daarnaast draait de wasmachine achttien kilo wasgoed per dag en wordt er drie uur per dag opgeruimd.

Tien slaapkamers

Daarnaast heeft het gezin ook een eigen tv-serie op de Britse televisie. Sue en Noel wonen met hun (nu nog) 21 kinderen in een huis met tien slaapkamers. Het huis kochten ze in 2004 voor nog geen drie ton.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Sue zwanger van 22ste kind
Sluiten