Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 3 okt 2019 / 17:24 uur

Masturberende man in Hoevelaken volgde en filmde meisje

De politie is op zoek naar een man die in het openbaar masturbeerde in Hoevelaken. Dat zou hij gedaan hebben nadat en terwijl hij een meisje volgde.

Het gaat om een man rond de twintig jaar oud, die een capuchon droeg. De politie is na de melding direct op zoek gegaan naar de man, maar die is nog niet opgespoord. „De melding werd niet direct, maar een tijdje na het incident gedaan”, zo verklaart een woordvoerder tegenover Het Algemeen Dagblad.

„We hebben nog geen eerdere meldingen van een dergelijk incident binnengekregen, maar willen mensen die dit wel hebben meegemaakt maar het nog niet hebben gemeld, vragen dit alsnog te doen. Dan kunnen wij een groter onderzoek starten,” zo roept de woordvoerder op. „Onze agenten zullen ook uitkijken naar de persoon. Mocht het nog eens gebeuren, vragen wij mensen direct 112 te bellen.”

Filmen

De moeder van het slachtoffer schreef op Facebook dat de man het meisje gevolgd was tot een steegje. Daar zou hij zich hebben afgetrokken, terwijl hij hij het meisje filmde met zijn telefoon.

Reageer op artikel:
Masturberende man in Hoevelaken volgde en filmde meisje
Sluiten