Metro
Metro Nieuws 19 okt 2019 / 13:52 uur

Man betrapt verkrachter van zijn vrouw, verminkt hem

Toen een 27-jarige Australiër per ongeluk getuige was van de verkrachting van zijn vrouw, heeft hij de dader van haar af geslagen en hem daarna verminkt. Het incident vond plaats in de stad Shevchenkovo in Oost-Oekraïne.

De man was onderweg naar huis toen hij getuige werd van de verkrachting van zijn echtgenote in de bosjes nabij de woning. Lokale autoriteiten melden dat de verkrachter zijn slachtoffer de bosjes in sleepte, en haar mond met zijn hand bedekte. Zo kon ze niet om hulp roepen.

Geslachtsdeel afgesneden

De man twijfelde geen moment en redde zijn vrouw van haar belager. Hij sloeg de dader op het hoofd en sneed daarna zijn geslachtsdeel af met een zakmes.

Buurtbewoners werden wakker van het geschreeuw, en haastten zich naar de drie personen. De verkrachter werd daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij wordt behandeld voor zijn verwonding. Als zijn conditie verbetert, wordt hij aangehouden.

Het is nog niet duidelijk of de echtgenoot zal worden vervolgd voor het verminken van de verkrachter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man betrapt verkrachter van zijn vrouw, verminkt hem
Sluiten