Metro
Metro Nieuws 10 okt 2019 / 09:04 uur

Gordon vreest presentatie songfestival na Televizier-Ring Gala

Ruim 2,5 miljoen mensen keken woensdagavond naar het Gouden Televizier-Ring Gala. Het was daarmee het best bekeken programma van de woensdagavond. Maar niet iedereen keek met plezier naar de uitreiking. Zo stak Gordon zijn mening over de falende presentatie niet onder stoelen of banken. 

Op Instagram laat de zanger weten wat punten van kritiek te hebben en zegt hij zich zorgen te maken over de presentatie van het Eurovisie Songfestival. Zo schrijft hij: „Wat een kneuterigheid weer".

View this post on Instagram

Wat een heerlijke winnaar op dit pijnlijke gala met dodelijke stiltes, wat een kneuterigheid weer maar dan de verademing met deze heerlijke man en zijn gezin die alles en iedereen even laat zien hoe het moet! Zagen er waanzinnig mooi uit! Hulde en erkenning ook voor John de Mol en SBS en @vincent_tv_producties BAM! Ik maak me zorgen over de presentatie van het ESF na wat ik heb gezien gisteren! #televizierring #polderglamour #chateaumeiland #martienmeiland @martienmeiland #verdiend

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

De winst voor de familie Meiland was volgens Gordon de redding van een show vol ‘pijnlijke en dodelijke stiltes’. „Verademing met deze heerlijke man en zijn gezin die alles en iedereen even laat zien hoe het moet!”

Wie kan presentatie Songfestival aan?

Ook op Twitter vroegen kijkers zich af of de NPO een grote show als het Songfestival wel aankan. „2,5 miljoen mensen zagen hoe gênant de Televizier-Ring was. Hopelijk keek niemand van de organisatie van het Eurovision Songfestival”, was een van de reacties op social media.

Het Eurovisiesongfestival van 2020 wordt op 12, 14 en 16 mei gehouden in Ahoy in Rotterdam. Wie het liedjesfestijn gaat presenteren is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gordon vreest presentatie songfestival na Televizier-Ring Gala
Sluiten