Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 10 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Gordon vreest presentatie songfestival na Televizier-Ring Gala

Ruim 2,5 miljoen mensen keken woensdagavond naar het Gouden Televizier-Ring Gala. Het was daarmee het best bekeken programma van de woensdagavond. Maar niet iedereen keek met plezier naar de uitreiking. Zo stak Gordon zijn mening over de falende presentatie niet onder stoelen of banken. 

Op Instagram laat de zanger weten wat punten van kritiek te hebben en zegt hij zich zorgen te maken over de presentatie van het Eurovisie Songfestival. Zo schrijft hij: „Wat een kneuterigheid weer".

https://www.instagram.com/p/B3bMGvtnb-w/

De winst voor de familie Meiland was volgens Gordon de redding van een show vol ‘pijnlijke en dodelijke stiltes’. „Verademing met deze heerlijke man en zijn gezin die alles en iedereen even laat zien hoe het moet!”

Wie kan presentatie Songfestival aan?

Ook op Twitter vroegen kijkers zich af of de NPO een grote show als het Songfestival wel aankan. „2,5 miljoen mensen zagen hoe gênant de Televizier-Ring was. Hopelijk keek niemand van de organisatie van het Eurovision Songfestival”, was een van de reacties op social media.

https://twitter.com/Patrick024/status/1182026949146877953

https://twitter.com/turtle_charlie/status/1182031577045520386

Het Eurovisiesongfestival van 2020 wordt op 12, 14 en 16 mei gehouden in Ahoy in Rotterdam. Wie het liedjesfestijn gaat presenteren is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.