Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 3 okt 2019 / 06:55 uur

Dode Duitse man pas na acht jaar in flat gevonden

De brandweer in het Duitse Senden heeft vorige week een dode man in een flat ontdekt. De man lag al acht jaar in de woning.

Zijn auto stond netjes op de parkeerplaats en de rekeningen waren gewoon betaald, via een automatische incasso. Naast de man lag zijn hond, die eveneens was gestorven.

Evacuatie gebouw

De brandweer ontdekte het skelet toen de bewoners van de flat geëvacueerd moesten worden door een brand in de kelder. Er stond een raam open in de woning van de, wat bleek, gepensioneerde bakker. Uit onderzoek bleek dat de man rond de jaarwisseling van 2011-2012 op 59-jarige leeftijd overleden zou zijn.

Vreemde geur

Een van de buren van de man rook een aantal jaar geleden een vreemde geur in de flat. Ze belde de beheerders van het gebouw en de politie. Toen een andere buur vertelde dat hij de man nog gezien had, gingen de agenten weer weg. Ook de geparkeerde auto die maar niet van zijn plek verdween, een groene aanslag liet zien en lekke banden had, werd gemeld. Tevergeefs.

De buurvrouw belde de zoon van de man, maar kreeg geen contact met hem. Waarschijnlijk hadden de twee al eerder het contact verbroken, schrijft het Duitse Ruhr 24. De politie onderzoekt hoe het kan dat met de vermoedens niets werd gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dode Duitse man pas na acht jaar in flat gevonden
Sluiten