Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 11 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

De toureisen van Cher: aparte kamer voor haar pruiken

De 73-jarige Cher is weer op tournee. De popdiva blijkt een behoorlijk eisenlijstje te hebben rondom het concert en daar staan nog al wat aparte dingen tussen.

Misschien wel het meest opvallende is dat ze een aparte ruimte heeft voor haar pruiken en outfits. En daar blijft het niet bij, zo zegt een bron die dicht bij Cher staat in de Britse tabbloids.

Chocoladefontein

„Wat Cher wil, dat krijgt ze", zo klinkt het. „De zalen en cateraars zijn gevraagd om chocoladefonteinen met witte en melkchocolade, een slushmachine, hopen suikervrije Red Bull en blikjes Coca-Cola te voorzien.”

Daarnaast blijkt ze ook een dure smaak te hebben. „Cher heeft ook gevraagd om flessen gekoelde champagne van het merk Moet & Chandon, verschillende chocoladerepen en – heel specifiek – Walkers Thai ‘sweet chilli’ chips. En ze bestelde fruitschalen en water, dat precies 23,5 graden Celsius moet zijn.” Daarbij moet wel aangetekend worden dat alle drankjes en het voedsel ook voor haar team is.

Airconditioning

Een andere opmerkelijke eis is dat de airconditiong in de zaal uitmoet. „Airconditioning kan nogal zwaar zijn voor haar stem, dus Cher wil dat die tot een minimum beperkt wordt. Verder wil ze dat de backstageruimte vooral kalmerend is voor ze op het podium kruipt. Ze moet zich echt kunnen concentreren.”

Cher is momenteel aan het touren door Europa en staat vrijdagavond in Duitsland op het podium. Afgelopen maand stond ze al in de Ziggo Dome.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
De toureisen van Cher: aparte kamer voor haar pruiken
Sluiten