Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 2 okt 2019 / 09:59 uur

Buschauffeur mishandeld door scooterrijder in Brabant

Een buschauffeur van Arriva is woensdagochtend in het Brabantse Hilvarenbeek mishandeld door een 37-jarige scooterrijder, die hij even daarvoor had ingehaald. Het slachtoffer kreeg vuistslagen op zijn hoofd en werd getrapt. De buschauffeur raakte lichtgewond. 

Een aantal jongeren wisten de scooterrijder de bus uit te krijgen. De verdachte werd even later op zijn werk aangehouden.

Slachtoffer heeft aangifte gedaan

De scooter reed rond 07.35 uur voor de bus op de Tilburgseweg. De buschauffeur haalde de scooter in. Op de bushalte op de Doelenstraat stapte de scooterbestuurder in en mishandelde de bestuurder van de bus.

Nadat hij door de jongeren uit de bus was gezet, ging de scooterrijder ervandoor. Op basis van een signalement kon de politie snel achterhalen wie de verdachte was. De 37-jarige man uit Tilburg zit inmiddels vast en wordt verhoord. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

„Wij accepteren dit niet en nemen het zeer serieus op. We zijn blij dat de politie het verder in behandeling neemt”, laat woordvoerder Joyce de Vries van de busmaatschappij weten aan Omroep Brabant

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Buschauffeur mishandeld door scooterrijder in Brabant
Sluiten