Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 7 sep 2019 / 17:54 uur

Van Tate Modern geduwd jongetje ‘lacht weer’

Het lijkt weer iets beter te gaan met de zesjarige jongen (6) die onlangs van het Londense museum Tate Modern zou zijn geduwd.

Hij kan volgens zijn familie nog niet praten of zijn lichaam bewegen, maar zou inmiddels wel weer op mensen reageren door te lachen. Dat is een enorme vooruitgang, nadat het kind begin vorige maand van een observatieplatform stortte en ernstig gewond raakte.

Verhalen voorlezen

Hij ligt nog in het ziekenhuis en boekt volgens zijn familie geweldige vooruitgang. De jongen moest onlangs weer lachen toen „we hem grappige dingen vertelden en toen we hem verhalen voorlazen”, citeert de BBC uit een verklaring.

De politie arresteerde na de val van het Franse kind een zeventienjarige jongen. Die wordt verdacht van poging tot moord. Sympathisanten hebben via internet al 60.000 euro opgehaald voor de medische kosten van het slachtoffer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van Tate Modern geduwd jongetje ‘lacht weer’
Sluiten