Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 17 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Twee doden en gewonde door ongeval Drenthe

Twee mensen zijn om het leven gekomen door een frontale botsing maandagavond tussen twee auto’s op de N379 in Valthermond (Drenthe).

De slachtoffers zijn de 18-jarige bestuurder uit het dorp 2e Exloërmond en een 17-jarige uit Musselkanaal die ook in de auto zat. Een 36-jarige man uit Ter Apel, de bestuurder van de andere auto, raakte ernstig gewond, meldde de politie dinsdag.

Weiland naast de weg

Het ongeluk gebeurde rond 22.30 uur. Door de botsing kwam een auto in het weiland terecht dat naast de weg ligt. De andere stond stil in de berm langs de weg. Beide auto’s zijn zwaar beschadigd. Er werd een traumahelikopter ingezet om de hulpdiensten bij te staan.

Het is het tweede zware ongeluk in die buurt met dodelijke slachtoffers in een week tijd. Afgelopen donderdag kwamen in Stadskanaal twee mensen om het leven en raakten twee anderen zwaar gewond als het gevolg van een verkeersongeluk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Twee doden en gewonde door ongeval Drenthe
Sluiten