Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 28 sep 2019 / 07:39 uur

Topstart The Masked Singer, Jinek zwaait af met 1,2 miljoen

De laatste talkshow van Eva Jinek op NPO 1 trok vrijdagavond 1.228.000 kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het praatprogramma staat op nummer vier van de best bekeken programma’s van vrijdag.

In de uitzending nam de presentatrice na vijftien jaar afscheid van de publieke omroep. Onder anderen Gerard Joling, Marco Borsato en de Britse parlementsvoorzitter John Bercow waren te gast.

Naar RTL

Vanaf januari is Jinek te zien op RTL, waar ze afwisselend met Beau van Erven Dorens een programma op de late avond gaat presenteren. De komenden maanden is Jeroen Pauw te zien op de late avond bij NPO 1.

Er waren drie programma’s die het beter deden dan Jinek, waaronder het nieuwe RTL-programma The Masked Singer met bijna anderhalf miljoen. Ook het NOS Journaal en De Wereld Draait Door scoorden traditioneel sterk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Topstart The Masked Singer, Jinek zwaait af met 1,2 miljoen
Sluiten