Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 18 sep 2019 / 06:01 uur

Politie neemt auto eigenwijze veelpleger in

Niet één, niet twee, niet drie, maar viér keer reed een 19-jarige man uit Abcoude zonder rijbewijs rond. 

De politie in Zoetermeer haalde de 19-jarige man uit Abcoude voor de vierde keer van de weg. In de nacht van dinsdag op woensdag was hij voor de zoveelste keer zonder rijbewijs achter het stuur gekropen.

Wegrennen

Diezelfde nacht hield de politie ook een andere man aan die voor de tweede keer in korte tijd zonder rijbewijs een auto bestuurde. Dat was een 18-jarige man uit Zoetermeer. Toen de politie hem staande probeerde te houden, rende de 18-jarige in eerste instantie weg, maar hij besloot toch terug te komen. De auto waar hij in zat, bleek ook nog eens onverzekerd te zijn.

Beide mannen moesten het voertuig inleveren en mochten lopend hun weg vervolgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie neemt auto eigenwijze veelpleger in
Sluiten