Metro
Metro Nieuws 11 sep 2019 / 20:24 uur

Partners uit getrouwd stel blijken na een jaar allebei niet hetero

Het zou de mooiste dag van je leven moeten zijn, maar voor een Brits koppel was hun huwelijksdag naar eigen zeggen vooral ‘een fout’. De partners bleken namelijk niet hetero te zijn, maar op hetzelfde geslacht te vallen.

Het huwelijk van Scott Turner-Smith en Jo Turner eindigde afgelopen augustus met een nietigverklaring. De twee noemen het een fout dat ze zijn getrouwd, ze kwamen er in hun huwelijk achter dat ze beiden homoseksueel zijn.

Bevrijdend

Op Twitter laat Scott weten dat het bevrijdend is dat hij helemaal zichzelf kan zijn nadat hij bekend maakte homoseksueel te zijn.

Jo liet later weten dat het een giller was om de nietigverklaring te tekenen, een jaar nadat de twee elkaar het ja-woord gaven. „Veel plezier, rechter! Het toneelstuk komt volgend jaar uit." Emma Thompson is volgens Scott al gevraagd om het script te schrijven.

Dubbeldaten

Jo is inmiddels alweer gelukkig in de liefde: ze heeft een relatie met dokter Wendy. Wendy was al even verliefd op Jo, ook toen Jo nog samen met haar echtgenoot was. Het lijkt tussen Jo en Scott ook helemaal goed te zitten. Jo schrijft op Twitter dat ze niet kan wachten om te dubbeldaten met Scott en zijn eventuele nieuwe partner. „Een dubbele bruiloft zou fantastisch zijn!"

https://twitter.com/MaxFoxJo/status/1165560598744223744

Reageer op artikel:
Partners uit getrouwd stel blijken na een jaar allebei niet hetero
Sluiten