Metro
Metro Nieuws 11 sep 2019 / 13:56 uur

‘Lijk’ gevonden in Amsterdam-Zuid

In de President Kennedylaan in Amsterdam-Zuid kregen ze woensdag de schrik van hun leven. Bij de vuilniscontainers in de straat zagen passanten een raar pakket liggen.

De vormen hadden verdacht veel weg van dat van een mens en de passanten belden dan ook de politie over de mogelijke lijkvinding. De politie deed onderzoek en kwam tot de conclusie dat het niet om een mens ging. Iemand had namelijk een pop weggedaan.

/ Politie

De politie schrijft op Twitter dat niet meteen te zien was dat het om een pop ging. „Wij doen in dit soort gevallen altijd zorgvuldig onderzoek met behulp van het forensisch team, mocht het wel om stoffelijk overschot gaan is het behoud van sporen cruciaal."

Reageer op artikel:
‘Lijk’ gevonden in Amsterdam-Zuid
Sluiten