Metro
Metro Nieuws 24 sep 2019 / 16:44 uur

Laatste items Thomas Cook vluchten nu al online te koop

Een kussentje, een kotszakje en een dekentje. Wat deze spullen gemeen hebben? Ze worden allemaal op eBay aangeboden door mensen die een slaatje proberen te slaan uit het omvallen van reisorganisator Thomas Cook. 

„Dekentje van de LAATSTE VLUCHT van Thomas Cook. Ongeopend!" benadrukt een verkoper op de verkoopsite. Maandag werd bekend dat Thomas Cook Group Plc faillissement aan heeft gevraagd. In Nederland hebben Thomas Cook en het daaronder vallende Neckermann een streep gezet door alle al geboekte reizen.

/ Screenshot eBay

Online te koop

De meest opmerkelijke Thomas Cook producten worden nu online aangeboden. Zo doet iemand spullen van het vliegtuigpersoneel weg die ‘gebruikt zijn’, wordt er een écht Thomas Cook kussentje aangeboden (volgens de verkoper erg handig en voor meerdere dingen te gebruiken), is de echte veiligheidskaart van een vlucht te koop en kun je nu ook de personeelshandleiding in handen krijgen. Wie wil dat nou niet.

/ Screenshot eBay
/ Screenshot eBay

Niet gebruikt

De meest opmerkelijke is overigens wel het kotszakje dat voor een paar euro aan te schaffen is. De verkoper benadrukt dat, hoewel alle producten tweedehands zijn en daarom gebruikt, dit exemplaar niet gebruikt is. Fijn.

/ Screenshot eBay

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Laatste items Thomas Cook vluchten nu al online te koop
Sluiten