Metro
Metro Nieuws 22 sep 2019 / 08:20 uur

Inbreekster loopt tegen de lamp door loodzware buit in kinderwagen

Een inbreekster in het Amerikaanse Bakersfield (Californië) is flink tegen de lamp gelopen toen ze ruim 6000 dollar aan gestolen kwartjes in haar kinderwagen probeerde te vervoeren.

Het viel agenten op hoe veel moeite de vrouw had om de kinderwagen waar ze mee liep vooruit te duwen. Bij nadere inspectie kwamen de agenten erachter dat de vrouw helemaal geen kind vervoerde maar ruim 6000 dollar aan kwartjes.

De 29-jarige vrouw probeerde nog weg te rennen, maar kon worden opgepakt. Ze wordt onder meer verdacht van inbraak, drugsbezit en verzet tegen haar arrestatie. Het muntgeld dat ze vervoerde bleek gestolen te zijn uit een woning.

Rechtmatige eigenaar

De buit van de vrouw is teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar. Het is niet bekendgemaakt waarom die 6000 dollar aan kwartjes in huis had. Wel is duidelijk waarom de vrouw moeite had haar buit te vervoeren in de ‘vluchtwagen’. De muntjes wegen 5,67 gram per stuk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inbreekster loopt tegen de lamp door loodzware buit in kinderwagen
Sluiten