Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 11 sep 2019 / 08:12 uur

Een dode door koolmonoxidevergiftiging Doesburg

In het Gelderse Doesburg is een persoon door koolmonoxidevergiftiging om het leven gekomen. Twee anderen personen die zich in de woning bevonden zijn in zorgwekkende toestand in ziekenhuizen opgenomen, melden de hulpdiensten.

De slachtoffers horen bij een gezin van veertien. De elf andere gezinsleden zijn opgevangen. De veiligheidsregio Gelderland-Midden liet eerder weten dat drie mensen waren gereanimeerd nadat zij met ernstige gezondheidsproblemen waren aangetroffen in de woning.

Cv-ketel

De koolmonoxidevergiftiging is waarschijnlijk ontstaan door problemen met een cv-ketel. Het huis aan de Monseigneur Bekkerslaan bestaat uit twee met elkaar verbonden woningen, aldus een woordvoerder van de veiligheidsregio.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een dode door koolmonoxidevergiftiging Doesburg
Sluiten