Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 14 sep 2019 / 11:29 uur

Asielzoekers tijdelijk opgevangen bij landgoed Duinrell

Op het landgoed Duinrell in Wassenaar worden vanaf eind deze maand tot eind maart volgend jaar asielzoekers opgevangen. Het gaat om maximaal 930 mensen, meldt het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

Tijdelijke opvang

De tijdelijke opvang vindt plaats op een apart gedeelte van het landgoed met een eigen in- en uitgang.

Het COA heeft behoefte aan extra opvang omdat het aantal asielzoekers de afgelopen maanden is toegenomen. Ook gaat het nog niet goed met de uitstroom van statushouders uit de bestaande opvanglocaties, door de krapte op de woningmarkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Asielzoekers tijdelijk opgevangen bij landgoed Duinrell
Sluiten