Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 16 aug 2019 / 11:08 uur

‘Verdachte situatie’ blijkt bitterballenfeestje

Een ‘verdachte situatie’ in het Zuid-Hollandse dorp Ter Aar waarvoor de politie werd ingeschakeld, blijkt nogal een onschuldige (en daarmee tikkeltje hilarische) oorzaak te hebben: bitterballen bakken!

Een chauffeur die goederen kwam brengen zag bij een bedrijf dat de deur openstond en dat er een aantal fietsen aanwezig waren bij het pand. De man vertrouwde de boel niet en besloot daarop de politie te bellen, meldt de Politie Kaag en Braassem op Twitter.

Van geen kwaad bewust

Hoewel de agenten wellicht het idee hadden op een inbraak af te gaan, werden ze verrast toen ze zagen wat er écht aan de hand was in het bedrijfspand: er stonden wat jongeren in de kantine van het pand. Ze waren vrolijk bezig met bitterballen bakken en waren zich van geen kwaad bewust. Het pand is eigendom van een van de ouders van de snackliefhebbers.

Volgens de politie waren de jongeren dus legaal in het pand aanwezig. Er zijn verder dan ook geen maatregelen getroffen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Verdachte situatie’ blijkt bitterballenfeestje
Sluiten