Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 24 aug 2019 / 16:49 uur

Stel verongelukt twee minuten na eigen bruiloft

Minuten nadat een Texaans koppel was getrouwd en de echtelieden op weg waren naar hun eigen bruiloftsfeest, sloeg het noodlot toe.

Pick-uptruck

Harley Morgan en Rhiannon Boudreaux hadden elkaar volgens CNN twee minuten eerder het ja-woord gegeven toen het noodlot hen trof tijdens een botsing op een pick-uptruck. De bestuurder van de pick-uptruck bleef ongedeerd.

De twee waren getrouwd in het gemeentehuis van Orange in de staat Texas. Bij het invoegen op de snelweg op weg naar hun eigen bruiloftsfeest ging het mis. Voor de ogen van Morgans moeder klapte de pick-uptruck op de auto van het jonge stel.

Altijd achtervolgen

De moeder van de bruid zag wat er gebeurde. „Dat beeld zal me de rest van mij leven blijven achtervolgen. Ik zal het niet vergeten, het zal nooit weggaan. Ik zal elke nacht van de rest van mijn leven die truck mijn kind zien raken en doden, de rest van de tijd dat ik op aarde ben."

Reageer op artikel:
Stel verongelukt twee minuten na eigen bruiloft
Sluiten