Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 12 aug 2019 / 11:18 uur

Ronnie Flex ‘vindt’ rekening met 30k

Ronnie Flex is rijker dan hij zelf dacht en vond heel wat spaarcentjes op zijn rekening. Daar zou je een hoop drank en drugs van kunnen kopen, al besteedt hij het liever aan iets anders.

Lieve opa en oma

Ronnie Flex wilde onlangs een rekening openen bij ABN AMRO, maar kwam er tot zijn verbazing achter dat hij al een rekening had. En dat niet alleen: er stond zelfs al 30.000 euro op. Het geld bleek afkomstig van zijn opa en oma, zo schrijft de rapper op Twitter.

„Ik wou me me laatst inschrijven bij ABN om bij de balie erachter te komen dat ik al een rekening had met 30k erop gespaard… Door mijn opa en oma vanaf de dag dat ik ben geboren… brengt een traan in me oog elke keer dat ik eraan denk.."

Ronnie is ontzettend blij met het bedrag. „30k is zoveel geld voor ons.. daarom klapt het me elke keer als ik er aan denk." De rapper heeft een mooie bestemming voor het geld. „Ga het een in 1 keer doorstorten naar haar", schrijft hij bij een foto van zijn dochtertje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ronnie Flex ‘vindt’ rekening met 30k
Sluiten