Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 15 aug 2019 / 10:49 uur

Premier Rutte debuteert op Lowlands

Dit jaar zal premier Mark Rutte voor het eerst zijn opwachting maken op Lowlands. Op het festival spreken ieder jaar wel politici en opiniemakers, maar het is voor het eerst dat de minister-president er optreedt.

Uit de tent lokken

Rutte schuift zondagmiddag 18 augustus aan in talkshow Villa Lowlands. Presentator Martijn de Greve ondervraagt hem daar, met hulp van ‘huisbutler’ Roel Maalderink. Het publiek heeft een stem in de keuze van het opkomstnummer, het drankje dat de premier wordt voorgeschoteld en het slotakkoord op de vleugel, maar ook in de onderwerpen die De Greve aansnijdt.

De Greve krijgt drie kwartier de tijd om Rutte uit zijn tent te lokken over ‘persoonlijk-maatschappelijke thema’s’, meldt de organisator, campagnebureau BKB.

Reageer op artikel:
Premier Rutte debuteert op Lowlands
Sluiten