Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Nieuws 30 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Onhandige Tinderaar versiert vrouwen met zelfde zin

Hoe je een ontzettend goede Tinderaar wordt, deelden we een tijdje terug al. Mocht je nu op zoek zijn naar wat je juist niét moet doen, dan kun je lering trekken uit de acties van een onhandige single.

De beste man had namelijk de perfecte openingszin gevonden, dacht hij. Stel je voor. We zijn vreemden in een supermarkt en we maken oogcontact op de groentenafdeling", begint hij. Daarna volgt een Engelstalig woordgrapje. "Ik heb mijn handen vol limoenen [limes in het Engels, red.] en ik kan ze niet allemaal vasthouden. Ze vallen, rollen links en rechts en overal. Je haast je naar me toe om te helpen en ik kijk in je ogen. Dan zeg ik: ‘Sorry, ik ben slecht in ‘opening limes’."

Punten scoren

Trenton, zoals de man heet, scoort heel wat punten bij vrouwen. In het Engels blijkt het woordgrapje namelijk hartstikke goed te werken. Eén dame reageert zelfs dat hij met dit grapje haar telefoonnummer heeft ‘verdiend’.

Dan gebeurt er iets vreemds in de Tinder-inbox van Trenton. Hij krijgt van een andere match precies dezelfde reactie op zijn openingszin. Oké, ik ga hier niet over liegen. Er is zoiets raars gebeurd. Ik ben een paar dagen niet op Tinder geweest dus ik stuurde dit naar een aantal meiden. Eén van de meiden stuurde exact dezelfde reactie als ik daarvoor van een ander had gehad. Ik wil niet als een player klinken, maar ik word gek", schrijft hij terug.

Door de mand

Eén van de vrouwen, Angie, reageert op zijn bericht met een YouTube-video. Dan komt de aap al snel uit de mouw: de video heeft als titel ‘and they were roommates’. Het kwartje valt bij Trenton, de dames wonen samen en zijn erachter dat Trenton zijn matches dezelfde tekst stuurt.

Gelukkig kan Trenton er zelf ook wel een beetje om lachen. ‘Ik ga Tinder verwijderen’, schrijft hij op Twitter. Bij de tweet staan screenshots van de gesprekken.

https://twitter.com/asapswivel/status/1166411659746914309

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.