Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 25 aug 2019 / 06:40 uur

NL’se uitsmijter opgepakt om mishandeling klant

In de Duitse stad Keulen is een Nederlandse uitsmijter opgepakt wegens mishandeling van een 21-jarige Israëliër. Hij en zijn Duitse collega zouden ruzie hebben gekregen met het slachtoffer. Tijdens deze ruzie raakte het slachtoffer gewond aan zijn oog.

De vechtpartij vond plaats in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 augustus in het stadsdeel Ehrenfeld. De Israëliër was met een 20-jarige landgenoot en een 19-jarige Australiër aan het stappen.

Arrestaties

Toen ze de club wilden verlaten, maar dat mogelijk wilden doen via de ingang in plaats van de uitgang, werden ze door de uitsmijters aangesproken. Een woordenwisseling volgde, waarna het slachtoffer en zijn vrienden achtervolgd werden en er klappen vielen.

De politie trof het slachtoffer gewond aan bij een halte van de tram. Volgens Duitse media is hij naar het ziekenhuis gebracht. Zijn twee vrienden bleven ongedeerd. De twee uitsmijters van Turkse komaf zijn inmiddels gearresteerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NL’se uitsmijter opgepakt om mishandeling klant
Sluiten