Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 12 aug 2019 / 16:09 uur

Nederlandse acteur in nieuwe Marvel-film

Olivier Richters, een 29-jarige Nederlandse acteur en bodybuilder heeft een rol gekregen in de nieuwe Marvel-film Black Widow. Richters, ook wel: ‘The Dutch Giant’ (de Nederlandse reus) genoemd, speelt daarin naast hoofdrolspeelster Scarlett Johansson. Dat heeft Richters bevestigd aan entertainmentdienst BuzzE.

Geen kleine bijrol

Welke rol Richters gaat spelen, kan hij nog niet zeggen. „Ze willen nog geen enkel detail over de film naar buiten brengen. Op basis van kleine dingen kunnen mensen al gaan gokken hoe het verhaal gaat lopen. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik er wel écht in zit, dus niet alleen met een kleine bijrol."

Richters heeft ook al rollen in de nieuwe Kingsman-film The Great Game en ridderserie Knight’s End. Hij zou in Black Widow eerst een relatief kleine rol spelen zonder tekst. Maar tijdens de opnames waren de makers dusdanig onder de indruk dat zijn rol werd uitgebreid.

Groot compliment

„Dat was het grootste compliment dat ik kon krijgen”, vertelt de 2,18 meter lange en 150 kilo zware Richters aan Shownieuws. „Toen hebben ze de rol uitgebreid van één naar drie weken en tekst voor mij in het script bijgeschreven.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlandse acteur in nieuwe Marvel-film
Sluiten