Iris Hermans
Iris Hermans | LinkedIn Nieuws 6 aug 2019 / 12:18 uur

Met het ‘schaamoranje’ op de kaken door Twitterfoto

Prijsvechter easyJet heeft waarschijnlijk niet de allerbeste dag. De vliegtuigmaatschappij is flink in verlegenheid gebracht door een foto die nu lustig rondgaat op Twitter. Op de foto staat een passagier van de luchtvaartmaatschappij afgebeeld die de reis van Londen Luton naar Genève zou hebben afgelegd op een vliegtuigstoel zonder rugleuning.

Ross

De passagier stuurde de afbeelding naar haar vriend die het vervolgens op Twitter heeft gezet. easyJet’s Ross vroeg de man daarna de afbeelding te verwijderen en contact met hen op te nemen. Tevergeefs. „Absolutely not", zei Mr Harris, en het ging viral.

Een woordvoerder liet daarna weten dat de foto is genomen voor het opstijgen of na de landing en dat tijdens de trip niemand op de betreffende stoel heeft gezeten. De stoelen stonden volgens de maatschappij op het punt om te worden gerepareerd. „Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit", zo verklaarde easyJet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met het ‘schaamoranje’ op de kaken door Twitterfoto
Sluiten